contact

Coronavirus

Zoals u in het nieuws heeft gehoord zijn er maatregelen nodig om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. In mijn praktijk volg ik de meest recente richtlijnen van het RIVM. Daarom heb ik besloten de praktijk te sluiten tot 28 april 2020. Ik blijf uiteraard wel bereikbaar via mail en telefoon voor vragen, of voor het maken van een telefonisch consult. Ik wens iedereen veel sterkte in deze spannende tijden.

Drs. Janet Molewijk

Tel: 06-40527878
Mail: info@verlies-en-rouwbegeleiding.nl
Praktijkadres: IJsselkade 18, 7201HD, ZutphenIMG_0034
KvK: 61856444
De praktijk is geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag.
Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt of een afspraak wil maken. Mijn telefoon kan ik niet altijd direkt opnemen, maar als je iets inspreekt bel ik je zo snel mogelijk terug. Doorgaans beantwoord ik mail en voicemail binnen drie werkdagen.
Wil je mij liever direct spreken? Elke woensdag en vrijdag ben ik tussen 14:00 en 14:30 uur bereikbaar voor kort telefonisch overleg. Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Stuur dan een mail naar: info@verlies-en-rouwbegeleiding.nl

!! Let op: Soms komen emails in de ‘spam’ of ‘ongewenste email’ van jouw emailbox terecht.
Kijk daar dus ook als je mij een mail hebt gestuurd en op een antwoord wacht.

 

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden van de praktijk. In de Privacyverklaring kun je lezen hoe ik omga met jouw (persoons-)gegevens.