contact

Drs. Janet Molewijk

Tel: 06-40527878
Praktijkadres: IJsselkade 18, 7201HD, ZutphenIMG_0034
KvK: 61856444
BTW nr: 139043081.B01

In de zomer is de Praktijk gesloten van 23 juli t/m 21 augustus 2019.

De praktijk is geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag.
Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt of een afspraak wil maken. Bij voorkeur via onderstaand contactformulier. Mijn telefoon kan ik niet altijd direkt opnemen, maar spreek gerust iets in. Doorgaans beantwoord ik mail en voicemail binnen twee werkdagen.
Wil je mij liever direct spreken? Elke woensdag en vrijdag ben ik tussen 14:00 en 14:30 uur bereikbaar voor kort telefonisch overleg.

Let op: Soms komen emails in de ‘spam’ of ‘ongewenste email’ van jouw emailbox terecht. Kijk daar dus ook als je op een mail van mij wacht.

Wil je weten hoe ik omga met jouw (persoons)gegevens? Hier vind je de privacyverklaring van mijn praktijk: Privacyverklaring.
In het kader van nieuwe Europese privacywetgeving (AVG), heb ik van jou schriftelijke toestemming nodig om (deze) persoonsgegevens in jouw dossier op te nemen. Daarvoor zal ik jou tijdens de intake een toestemmingsformulier overhandigen en laten ondertekenen. Daarin staat ook waarvoor ik deze gegevens wil gebruiken (om jou facturen te kunnen sturen en om als het nodig is, contact met jou op te kunnen nemen). Door onderstaand contactformulier in te vullen geef je mij toestemming deze gegevens ook per e-mail van jou te ontvangen. Mocht het niet tot een cliëntrelatie komen, dan worden jouw gegevens binnen vier weken verwijderd.

Uw naam

Uw emailadres

Onderwerp

Uw bericht en telefoonnummer