Rouwgroepen

rouwgroep

‘verlies van je partner’

 

Rouwen is hard werken. En het voelt soms als een eenzaam proces. Een rouwgroep kan daarin steun bieden. In gesprek gaan met anderen die eenzelfde (soort) verlies hebben meegemaakt, geeft vaak herkenning en erkenning. Elk verliesverhaal is uniek. Jij bent uniek. En juist door het delen van deze unieke verhalen en ervaringen, wordt gezamenlijke troost en steun gevoeld.
Is jouw partner overleden en zou je graag met lotgenoten in contact willen komen? Dan is deelname aan onze rouwgroep misschien iets voor jou. In de groep staat veiligheid, vertrouwelijkheid en respect naar elkaar toe centraal. Wij vinden het belangrijk dat elke deelnemer zoveel mogelijk tot zijn of haar recht kan komen. Soms is deelname aan een rouwgroep nog te vroeg in iemands rouwproces. Daarom is er vooraf een intakegesprek waarin we samen kijken of deelname op dit moment, en in jouw situatie geschikt is.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

De rouwgroepen vinden van 19:30 tot 21:30 uur plaats bij Humanitas Zutphen. Een groep gaat van start als er minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers zijn. In totaal zijn er 6 bijeenkomsten en een terugkomavond. Geïnteresseerden worden vooraf uitgenodigd voor een persoonlijk intakegesprek op IJsselkade 18 in Zutphen.
Aanmelden via info@verlies-en-rouwbegeleiding.nl
Heb je vragen, dan mag je gerust bellen of e-mailen naar Janet of Susanna.
Kosten bedragen €280 voor alle bijeenkomsten (7 avonden in totaal), koffie/thee/lekkernijen en materialen.

Bijeenkomsten data 2019

Bij voldoende belangstelling (minimaal 6 deelnemers) wordt er weer een rouwgroep gestart. Neem gerust contact met ons op als je deel wil nemen of andere vragen hebt. Wees welkom!

Bijeenkomsten worden begeleid door:

janet-hoofd

Janet Molewijk

Capture

Susanna Redeker
Harts-Tocht, praktijk voor cranio sacraal en verliesbegeleiding
06-40054026
info@susannaredeker.nl